top of page
RTD10_cBerlin.jpg

10+

In Remember the dragons… word je ondergedompeld in een bad van verhalen die té absurd lijken om waar te zijn. Een meisje uit Marokko heeft nooit honger, voelt geen pijn en heeft nauwelijks slaap nodig. Een Deense jongen weet al sinds zijn 4de dat hij liever een meisje wil zijn. Een leeftijdsgenoot uit Zuid-Afrika maakte met zijn grootvader tientallen graancirkels. ‘s Nachts, in het grootste geheim. Waar of niet waar? En waar komt dat ruimtemannetje nu ineens vandaan?

Remember the dragons… is een video-installatievoorstelling voor een jong publiek. Een enorme tafel met dertig schermen biedt plaats aan evenveel kijkers die houden van straffe verhalen.  De voorstelling is gebaseerd op BERLINs succesverhaal Perhaps all the dragons…, dat ondertussen meer dan 590 opvoeringen op de teller heeft staan.

Remember the dragons… laat jongeren en volwassen de verhalen vanuit verschillende perspectieven bekijken en stuurt hen naar huis met een bijzondere reeks gedeelde herinneringen én een prachtig fonkelende maansteen.

Een productie van: BERLIN, KOPERGIETERY & HETPALEIS

Concept: BERLIN (naar ‘Perhaps all the Dragons…’)

Creatie: Bart Baele, Yves Degryse, Tom Struyf

Research: Fien Leysen

Muziek: Eric Thielemans

Camera: Geert De Vleesschauwer

Scenografie: BERLIN, Manu Siebens

Constructie decor: Manu Siebens, Robrecht Ghesquière, Bregt Janssens, Koen Ghesquière

Coproductie: Rotondes [LU], Tweetakt festival [Utrecht, NL]
BERLIN is een artiste associé in CENTQUATRE [Parijs, FR] en Creative Associate bij deSingel [Antwerpen, BE].

Talen: Nederlands, Oekraïens, Duits, Spaans, Engels, Russisch, Arabisch, Gujarati, Frans, Kroatisch, Chinees, Deens, Italiaans, Hebreeuws, Roemeens

Ondertiteling: Nederlands

Meer info en speeldata via: https://www.berlinberlin.be

REMEMBER THE DRAGONS…

                                  - BERLIN

bottom of page